In de spotlight Mitsubishi Eclipse Cross

Sportief en onderscheidend

De Mitsubishi Eclipse Cross is ontwikkeld voor ultiem rijplezier. De 1.5 turbomotor met zowel directe als indirecte brandstofinjectie, levert een hoog koppel over een groot toerengebied. Dit zorgt voor efficiënte en krachtige prestaties en maakt het mogelijk om aanhangers tot 1.600 kg. te trekken.

De Eclipse Cross gaat de geschiedenis in als het begin van een nieuwe designrichting. Met deze grensverleggende auto blijft niets te wensen over. Het resultaat is de perfecte SUV voor in de stad en ver daarbuiten.


Symbiose van bescherming en prestaties
Het stijlvolle front van de auto draagt de naam ‘Dynamic Shield’. Het geeft de auto niet alleen zijn krachtige uitstraling, het maakt hem ook zeer gestroomlijnd voor uitstekende prestaties.

Manoeuvreer soepel door druk stadsverkeer
Dankzij de gesculpteerde wigvorm van de Eclipse Cross lijkt het alsof hij ineengedoken zit, als een atleet die klaar is om uit de startblokken te schieten. Het dak met zijn 'dubbele bubbel'-vorm biedt de passagiers achterin extra hoofdruimte.

Volop zicht naar achteren
De sterk aflopende achterruit zorgt voor een betere stroomlijn en benadrukt de sportieve uitstraling. Ze vergroot ook de bagageruimte: achterin is er ruimte genoeg voor een mountainbike. En de hoofdsteunen achterin zitten niet in de weg, dankzij hun speciaal ontworpen lage profiel, maar bieden toch een voldoende comfortabele steun aan het hoofd.

Bijzondere kleurdiepte en ongekende helderheid
De Eclipse Cross is leverbaar in diverse dynamische kleuren, waaronder de fraaie metallic lak Red Diamond. Deze lak wordt door middel van de speciale Takumi-techniek met vijf lagen geproduceerd. Deze techniek zorgt voor een bijzondere kleurdiepte en ongekende helderheid.

Betere lichten vooraan en achteraan
Vooraan werden de zeer efficiënte LED-koplampen, dagrijlichten en mistlichten verder naar buiten geplaatst op de carrosserie. Hun intense witte schijn verlicht zo een groter deel van de rijweg. Achteraan zorgen de hoger geplaatste achterlichten en een hoog geplaatst remlicht voor een betere zichtbaarheid voor de achterliggers.

BLACK EDITION
Op zoek naar nog meer bewonderende blikken? Ga dan voor de Black Edition! Deze uitvoering is voorzien van zwarte 18-inch lichtmetalen velgen, zwarte grille, aluminium F1-pedalen, zwarte hemelbekleding, zwarte buitenspiegels en luxe zwarte lijsten.

AutoZeelandtest van de MAN TGE 3-140

03-12-2020 “De truck onder bestelwagens”

De nieuwe Hyundai i20

01-12-2020 Verleidelijk design en excellente technologie

Juke

24-11-2020 De coupé crossover van Nissan

UITGELICHT: Audi A3 Limousine 1.5 TFSI Sport S Line Edition S Tronic

19-11-2020 Bent u op zoek naar een unieke auto? Dan is deze A3 Limousine S Line...

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid