In de Zeeuwse showroom: nieuwe Volvo XC40

De nieuwe Volvo XC40 is gearriveerd bij de Zeeuwse Volvo-dealers.

Hier kan een proefrit worden gemaakt in deze eerste Volvo in het segment van de compacte premium SUV. De prijzen van de compleet uitgeruste Volvo XC40 beginnen bij € 39.975.

De nieuwe Volvo XC40 is genomineerd voor Auto van het Jaar 2018 en behoort tot de slechts zeven finalisten die kans maken op deze prestigieuze onderscheiding. “De XC40 zou best wel eens een grote kanshebber kunnen zijn om Auto van het Jaar te worden”, aldus de ANWB na een eerste kennismaking. “De XC40 zit boordevol veiligheid, slimmigheidjes, en is voorbereid op de nabije toekomst waarin de automobilist meer op maat wordt geserviced.” Daarnaast is het magazine Autoweek lovend: “De Volvo XC40 wordt een van de hotste auto’s van 2018. Elke keer als we over de XC40 berichtte, stonden de servers dagenlang rood gloeiend”. En ook het magazine Autovisie spreekt vol lof: “De XC40 is een echt onderscheidende SUV die verrassend ruim aanvoelt en buitengewoon veilig en innovatief is.” 

Uitgebreide standaarduitrusting
De uitrusting van de XC40 is zeer uitgebreid. Standaard zijn een digitaal 12,3-inch instrumentenpaneel, het infotainmentsysteem Sensus Connect met 9-inch touchscreen, LED-koplampen en 17-inch lichtmetalen wielen. Verder is de XC40 leverbaar met meerdere geavanceerde rijassistentie- en veiligheidssystemen die eerder op de nieuwe Volvo XC60 en Volvo 90-serie zijn geïntroduceerd. Voorbeelden zijn Pilot Assist, City Safety, Pedestrian & Cyclist Detection, Run-off Road Protection & Mitigation, Cross Traffic Alert en Rear Collision Warning.

Volvo’s eerste driecilinder motor
De vanafprijs van de Volvo XC40 geldt voor de T3-uitvoering. Die is uitgerust met de nieuwe driecilinder Drive-E benzinemotor met 115 kW/156 pk. Het is Volvo’s eerste driecilinder motor in de 91-jarige historie van het merk.

De Volvo XC40 is leverbaar met de keuze uit aantrekkelijke Volvo-pakketten waarmee de compacte SUV te personaliseren is. Een voorbeeld is het Business Pack Connect voor € 1.595 met een voordeel van € 1.000. Dit bestaat uit Sensus navigatie met Lifetime Mapcare, Park Assist, een parkeercamera aan de achterzijde en een automatische dimfunctie voor zowel de binnenspiegel als de elektrisch inklapbare buitenspiegels.

IntelliSafe Pro Line van € 995 omvat Adaptive Cruise Control met Pilot Assist waarmee tot een snelheid van 130 km/uur semi-autonoom gereden kan worden. Verder zijn ook onder meer de actieve veiligheidssystemen Blind Spot Information System (BLIS) en Cross Traffic Alert met automatische remfunctie standaard. Het derde pakket Connectivity Line voor € 395 geeft de bestuurder de mogelijkheid van Apple CarPlay en Android Auto. Ook kan de smartphone – al naar gelang het type – draadloos opgeladen worden.

automotions Volvo Goes

Pearyweg 17 ( CAR VILLAGE® )
4462 GT Goes
T: 0113-275000
Bekijk ons volledige aanbod

 

Cappendijk Volvo dealer

Mr.F.J.Haarmanweg 49
4538 AN Terneuzen
T: 0115-697455
Bekijk ons volledige aanbod

AutoZeelandtest van de Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Premium

15-04-2019 “Hij is weer terug!”

Autosalons deel 4

08-04-2019 We nemen u voor de vierde keer mee naar al het spannende nieuws op...

Exclusieve ontmoeting van BMW Zwartepoorte op Landgoed Mattemburgh

01-04-2019 Op zaterdag 30 maart vond er een bijzondere en exclusieve ontmoeting...

Caravantrekker met elektrisch vermogen

01-04-2019 De Mitsubishi Outlander PHEV is veel meer dan elektrisch rijden.

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid